Diensten

Bij Kemo Kozijnen kunt u terecht voor service en onderhoud van kozijnen, vliesgevels, schuifpuien en veranda’s.

Onderhoud & Service

Bij Kemo kozijnen kunt u terecht voor al uw servicewerkzaamheden. Denk daarbij aan activiteiten op het gebied van onderhoud van uw woning, maar ook reparaties en herstelwerkzaamheden. Het optimaliseren van bestaande producten en het verbeteren van de kwaliteit behoort ook tot onze expertise. U kunt rekenen op onze kennis en kunde, wij horen graag van u hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Bel ons om vrijblijvend een afspraak te maken en advies op maat te ontvangen.

Renovatie & herstelwerkzaamheden

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn interessant voor bedrijven én particulieren. Wij helpen u graag bij herstelprojecten en renovaties op groot- en kleinschalig niveau. Denk aan het verbeteren van isolatie en de verandering van hout naar kunststof of aluminium kozijnen. Ook klassieke woningen geven wij met onze jarenlange expertise een upgrade voorzien van de gewenste materialen en kwaliteit. Kemo kozijnen staat voor u klaar, bel ons op (0031) 625 088 289 en ontvang meer informatie over onze renovatie- en herstelwerkzaamheden.

Reparatie

Wist u dat wij aan alle soorten ramen, deuren, kozijnen, schuifpuien, veranda’s en zelfs vliesgevels reparaties kunnen uitvoeren? Wij steken onze handen graag voor u uit de mouwen om tot het beste resultaat te komen. Kiest u voor Kemo kozijnen dan kiest u voor kwaliteit, vakmanschap én een betaalbare oplossing voor uw woonprobleem. Uw wooncomfort is onze prioriteit. Bel ons nog vandaag om de reparatie met ons door te nemen, dan kunnen wij met u meedenken om de reparatie zo spoedig en vakkundig mogelijk te realiseren.

Meer informatie of advies op maat ontvangen?

Lekkage

Kemo kozijnen kan alle vormen van lekkages voor u oplossen. Wij helpen u bij het verbeteren van de huidige systemen, bijvoorbeeld door het vervangen van lood met EPDM folie. Ook kunnen huidige kozijnen worden vervangen door kunststof of aluminium kozijnen. Tot de mogelijkheden behoren ook het waterafvoersysteem repareren, aanpassen en optimaliseren. Uiteraard wordt eerst de oorzaak achterhaald, zodat de juiste verbeteringen kunnen worden aangebracht. Wij staan klaar om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen, zodat u hier niet langer hinder door ondervindt. Bel ons op (0031) 625 088 289, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Projectbegeleiding

Kemo kozijnen verzorgt project begeleiding van A tot Z waar u op kunt vertrouwen. Wij hebben oog voor detail, houden de planning goed in de gaten en creëren overzicht. Intensieve project begeleiding is noodzakelijk om tot het gewenste resultaat te komen in de daarvoor vastgestelde periode. Wij gaan voor u aan de slag en staan voor u klaar. Bijvoorbeeld bij nieuwbouwprojecten waarbij we ondersteunen vanaf het idee tot de juiste planning en realisatie. Kemo kozijnen is pas tevreden als u tevreden bent. Bel ons voor vrijblijvend advies op maat, wij denken graag met u mee. Bel ons op (0031) 625 088 289 of mail naar info@Kemokozijnen.nl zodat wij u kunnen ondersteunen met project begeleiding voor uw woonwensen.

Beglazing

Wilt u overstappen op andere beglazing of is de huidige situatie aan vervanging toe? Kemo kozijnen heeft ruime ervaring op het gebied van beglazing. Wij zoeken voor u een passende en vooral kwalitatief goede (én snelle!) oplossing om uw woning te voorzien van de gewenste beglazing. Denk daarbij aan de mogelijkheden om enkel glas, dubbel glas, driedubbel (triple glas) en gehard glas te plaatsen. Bent u op zoek naar beloopbaar glas? Het is dé oplossing waarbij een ruimtelijk effect ontstaat, dat tevens voor een luxueuze uitstraling zorgt. Kemo kozijnen heeft ook met beloopbaar glas ervaring, waardoor we van uw woonwensen werkelijkheid maken. Neemt u contact met ons op voor meer informatie en een passend advies op maat? Wij denken graag met u mee!

Inbraak en stormschade

Heeft uw woning inbraak- of stormschade opgelopen? Dezelfde dag komen wij de schade analyseren en voeren wij de noodreparaties uit. U krijgt voorrang op andere projecten en we helpen u graag om (het vertrouwen in) de woning te herstellen. Wij bieden onze 24 uur service aan en zijn voor inbraak- en stormschade 7 dagen per week te bereiken.

Ventilatieroosters repareren

Kemo kozijnen is de expert in het repareren, vervangen en reinigen van ventilatieroosters. Ook kunnen wij ventilatieroosters aanbrengen in ramen waar deze nog niet aanwezig waren. Kunnen wij u met onze kennis en kunde op het gebied van ventilatieroosters van dienst zijn? Bel ons vrijblijvend om de opdracht te bespreken, wij staan voor u klaar!

Kunststof of aluminium kozijnen

Bent u op zoek naar kunststof of aluminium kozijnen? Kemo Kozijnen is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van kozijnen, maar plaatst zelf geen nieuwe kozijnen. Hiervoor werken verwijzen wij u graag door naar onze partner Vromans Kozijnen in Goirle.