Tochtproblemen verhelpen 

Heeft u last van tochtproblemen bij uw schuifpui of kozijnen? Tochtproblemen zijn niet alleen vervelend voor het binnenklimaat, maar ook voor uw portemonnee. Dit zorgt er namelijk voor dat koude lucht naar binnen komt en dat u dus extra moet stoken om de juiste temperatuur in huis te behalen. In sommige gevallen horen we zelfs dat men last krijgt van lichamelijke klachten zoals last van de nek of rug. Dit is natuurlijk iets wat voorkomen moet worden en daarom is het goed om tochtproblemen zo snel mogelijk te laten verhelpen.  

Tochtprobleem aan uw schuifpui opsporen

Tochtproblemen zijn niet altijd met het blote oog te ontdekken. Wanneer er een groot gat bij uw schuifpui of kozijn zit, is dit natuurlijk wel duidelijk te zien. Meestal gaat het echter om kleine kiertjes welke toch een groot probleem kunnen veroorzaken. Het is dus belangrijk om eerst het probleem aan uw schuifpui op te sporen.  

Wanneer we dit gedaan hebben, kunnen we bepalen op welke manier het probleem verholpen kan worden. Bij een schuifpui betekent dit soms dat een of meerdere onderdelen vervangen dienen te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rubbers die te dun zijn en hierdoor niet meer volledig sluitend zijn. Op andere momenten kan het ook een kwestie zijn van goed dichtkitten.  

Tochtproblemen laten oplossen door Kemo Kozijnen

Bij Kemo Kozijnen bent u aan het juiste adres voor het verhelpen van tochtproblemen aan kozijnen en schuifpuien. Met al meer dan 25 jaar ervaring, weten wij dat voor ons geen probleem te complex is.  Bij ons staan duurzaamheid, kwaliteit en oplossingen dan ook echt centraal. Wanneer u last heeft van tochtproblemen aan uw schuifpui of kozijnen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over het oplossen van uw tochtproblemen. Contact opnemen kan door te bellen naar (0031) 625 088 289, te mailen naar info@kemokozijnen.nl of door het contactformulier in te vullen. U kunt ook direct een offerte op maat aanvragen op onze website.