Over Kemo Kozijnen

Welkom bij Kemo kozijnen, wij zijn gestart in 1996 en hebben sindsdien duizenden bedrijven en particulieren geadviseerd en geholpen bij uiteenlopende werkzaamheden in en rondom het huis. Schakelt u Kemo kozijnen in? Dan kunt u rekenen op de juiste oplossing voor uw probleem, een scherpe en duidelijke offerte, transparantie in de werkwijze, persoonlijk contact en vakmanschap. Kemo kozijnen houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert de hoogst haalbare kwaliteit. Door jarenlange expertise weet het team van Kemo kozijnen als geen ander hoe het is om effectief en efficiënt te werken. Kemo kozijnen is pas tevreden als de klant ook tevreden is.

Kemo kozijnen opereert landelijk en het team staat ten alle tijden klaar met een passende oplossing om te ondersteunen bij (complexe) vraagstukken. Denk daarbij aan het opsporen van lekkages, het verbeteren van systemen en het analyseren van kozijnen. Het team beoordeelt kundig de ontstane situatie en levert maatwerk af. Er kan worden gerekend op heldere afspraken en een strakke planning om tot de beste oplossing te komen. Kemo kozijnen is dé expert op het gebied van plaatsen van kozijnen, maar wij bieden ook de service en onderhoud aan. We helpen ook mee met lekkages, renovatie en project begeleiding. Bij Kemo kozijnen kunt u het totaalpakket verwachten.

Kemo kozijnen staat garant voor kwaliteit en servicegerichtheid. Het team adviseert, en informeert u over hoogwaardige producten die aansluiten bij uw wensen. Vervolgens worden deze producten vakkundig geplaatst. Door te luisteren en mee te denken met de klant, voldoen de producten aan de verwachtingen en kan er op duurzame wijze worden genoten van het eindresultaat. Denk aan producten als aluminium, kunststof en houten kozijnen. Kemo kozijnen plaatst ook vliesgevels en bouwt veranda’s. Met een duidelijke planning en oog voor detail, bieden wij kwaliteit voor een scherpe prijs. Duizenden tevreden klanten gingen u al voor. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw (woon)wensen!

Direct advies op maat ontvangen? Bel ons: (0031) 625 088 289