VvE onderhoud

Op zoek naar een bedrijf dat uw appartementencomplex kan onderhouden? Bij Kemo Kozijnen bent u aan het juiste adres voor VvE onderhoud. Als vereniging van eigenaren bent u verplicht om uw appartementencomplex goed te onderhouden. Bij Kemo Kozijnen kunt u terecht voor onderhoud & service, renovatie & herstelwerkzaamheden, reparatie, lekkage, beglazing, inbraak & stormschade en het repareren van ventilatieroosters. Het goed onderhouden van uw appartementencomplex is iets wat wij graag voor u oppakken.

Onze aanpak voor VvE onderhoud

Voor zowel periodiek onderhoud als eenmalig onderhoud kunt u bij Kemo Kozijnen terecht. Samen maken wij een plan voor het periodiek onderhouden van uw appartementencomplex. Zo zorgen wij er samen voor dat dit er ten alle tijden goed onderhouden en netjes uit blijft zien. Ook wanneer bijvoorbeeld een schuifpui kapot gaat of een van de kozijnen beschadigd raakt, pakken wij dit graag voor u op. Wij komen dit graag voor u repareren en herstellen.

Daarom kiest u voor Kemo Kozijnen

Bij Kemo Kozijnen staan kwaliteit, duurzaamheid en oplossingen centraal. Bij het onderhouden van uw appartementencomplex kunt u dan ook verwachten dat alles vakkundig opgelost wordt. Wij werken met een duidelijke planning en hebben een oog voor detail. Met ruim 25 jaar ervaring en gediplomeerd personeel, kunnen wij de kwaliteit bieden die u bij VvE onderhoud verwacht.

“Waarom wij hebben gekozen voor Kemo? Betrouwbaar en komen afspraken na. Kunnen ook vakkundig schuifpuien repareren. Goede service en goede prijs en kwaliteit verhouding.”

Dat wij vakkundig werk leveren is ook iets wat wij vaak terug horen van onze klanten. Zo zei VvE de nieuwe Soos uit Wormerveer bovenstaande over ons. Bent u ook op zoek naar een vakkundig bedrijf voor VvE onderhoud? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en leveren u een advies op maat.