Home » Reparatie » Schuifpui

Schuifpui reparatie

Heeft u problemen met uw schuifpui? Bij Kemo Kozijnen kunt u terecht voor de reparatie. Naast schuifpui onderhoud en kozijnen onderhoud, beschikken wij ook over de kennis om uw schuifpui te repareren. Wanneer uw schuifpui niet naar behoren werkt, is dat om verschillende redenen erg vervelend. Een schuifpui is niet alleen fijn om frisse lucht binnen te halen, maar wordt vaak ook gebruikt als deur. Stel schuifpui reparatie dan ook niet te lang uit.

Schuifpui kapot of gaat nier meer open?

Gaat uw schuifpui niet meer open of is uw schuifpui kapot? Wij helpen u graag met de reparatie van uw schuifpui. Het niet meer kunnen openen van een schuifpui kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er iets mis is met de handgreep of de as van het slot. In dit geval kunnen we door de handgreep los te halen de precieze oorzaak van het probleem achterhalen. Nadat we precies achterhaald hebben wat er aan uw schuifpui kapot is, kunnen we de juiste oplossing bepalen en de schuifpui repareren.

Schuifpui piept? Wij repareren het

Uw schuifpui piept? Regelmatig gaat dit gepaard met gekraak en een moeilijk te openen schuifpui. Vaak komt dit voor doordat er vuil tussen de rubbers of wieltjes zit. Goed onderhoud kan in dit geval voorkomen dat u last krijgt van een piepende schuifpui. Toch komt het wel eens voor dat iets anders het probleem veroorzaakt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat aluminium onderdelen langs elkaar schuiven en dit geluid veroorzaken. In dat geval dient de veroorzaker van het probleem vervangen te worden. Dit betekent dat een wieltje of het rubber vervangen zal worden en hierdoor heeft u geen last meer van dat uw schuifpui piept.

Schuifpui laten repareren door Kemo Kozijnen

Bij Kemo Kozijnen staan duurzaamheid, kwaliteit en oplossingen centraal. Door onze ervaring van meer dan 25 jaar, weten we welke oplossing uw schuifpui nodig heeft.

“Waarom wij hebben gekozen voor Kemo? Betrouwbaar en komen afspraken na. Kunnen ook vakkundig schuifpuien repareren. Goede service en goede prijs en kwaliteit verhouding.”

Bij ons kunt u er van op aan dat wij een goede oplossing bieden voor uw schuifpui. VvE de nieuwe Soos uit Wormerveer zei bovenstaande over onze samenwerking. Heeft u problemen met uw schuifpui? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u met de reparatie van uw schuifpui.