Nieuwe kozijnen

Kemo Kozijnen is uw specialist voor onderhoud, renovatie en reparatie van uw kozijnen. Soms kan het echter verstandig zijn te kiezen voor nieuwe kozijnen.

Wanneer nieuwe kozijnen?

Wanneer is het slim om kozijnen te vervangen door nieuwe kozijnen en wanneer is reparatie of renovatie voldoende om er weer even tegenaan te kunnen? Deze vraag wordt vaak gesteld. Wij komen graag kijken om de huidige situatie te analyseren en u eerlijk advies te geven.

Hebben uw huidige kozijnen teveel last van houtrot? En/of heeft enkel glas en wilt u graag dubbel glas laten plaatsen? Dan is het geheel vervangen van uw kozijnen soms de enige oplossing.

Ook kan het zijn dat uw kozijnen te zwaar beschadigd zijn. Of misschien vindt u ze gewoon niet meer mooi en wilt u ze laten vervangen door moderne kozijnen in bijvoorbeeld een andere kleur of met een andere indeling.

Onze partners

Bij Kemo Kozijnen plaatsen we zelf geen nieuwe kozijnen. U kunt er echter wel op vertrouwen dat we u eerlijk adviseren als nieuwe kozijnen de verstandigste keuze zijn. In dat geval verwijzen we u graag door naar onze vaste en betrouwbare partners.

Nieuwe houten kozijnen

Wilt u nieuwe houten kozijnen laten plaatsen? Neem dan contact op met Wim Pijnenburg, Machinale Houtbewerking & Interieur uit Moergestel. Zij verzorgen al meer dan 25 jaar exclusief timmerwerk op maat, waaronder raamkozijnen en deuren.

Nieuwe kunststof kozijnen

Voor kunststof of aluminium kozijnen verwijzen we u graag door naar Vromans Kozijnen uit Goirle. Zij zijn al 30 jaar de specialist in kunststof en aluminium kozijnen voor zowel particulieren als bedrijven.