Lekkage kozijn en schuifpui oplossen

Niets is zo vervelend als een lekkage. Wanneer u er niet snel bij bent, kan het uw stucwerk of muur aantasten. Daarom is het belangrijk om snel de lekkage te verhelpen. Een lekkage aan een kozijn of schuifpui kan verschillende oorzaken hebben: verstopte watertoevoer, vernieuwd straatwerk, verkeerde installatie of de rubbers van een kozijn of schuifpui. De problemen kunnen allemaal verholpen worden door een vakman.

Lekkage kunststof kozijnen

We zijn er inmiddels wel aan gewend dat het regelmatig ontzettend hard regent. Door deze regenbuien worden ineens gebreken zichtbaar welke eerder nog onbekend waren. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage aan uw kunststof kozijn? De meest voor komende lekkage welke we bij kunststof kozijnen zien heeft te maken met de rubbers. Deze afdichtrubbers zijn aangetast en kunnen daarom niet meer de volledige dichtheid creëren welke hier nodig is.

Bent u een beetje handig? Dan is het vervangen van rubbers een klusje wat u zelf ook kunt doen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u het handig vindt om een vakman hiervoor in te schakelen. Wij bekijken altijd eerst goed of dit echt de oorzaak is van de lekkage en of er eventueel nog andere problemen zijn. Hierdoor weet u zeker dat het probleem in één keer verholpen is en dat u er niet later achter komt dat uw kozijn nog steeds een lekkage heeft.

Lekkage schuifpui of kozijn laten verhelpen door Kemo Kozijnen

Bij ons staan kwaliteit, duurzaamheid en oplossingen centraal. Wij kijken graag wat de lekkage aan uw schuifpui of kozijn veroorzaakt en helpen vervolgens met het oplossen van dit probleem. Met meer dan 25 jaar ervaring is voor ons geen probleem te complex. Heeft u een lekkage aan uw kozijn of schuifpui? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar (0031) 625 088 289, te mailen naar info@kemokozijnen.nl of door het contactformulier in te vullen. U kunt ook direct een offerte op maat aanvragen op onze website.