Referenties

Kemo kwam langs om te kijken en een offerte uit te brengen. 3 van de 9 kantel/kiepramen hadden problemen. Hij kon het meteen uitvoeren en heeft de andere 6 ramen ook gelijk gesteld en gesmeerd. Prima en keurig werk, goede adviezen. En voor een goede prijs. Zeer tevreden.

Leja Gouwens

Waarom wij hebben gekozen voor Kemo? Betrouwbaar en komen afspraken na. Kunnen ook vakkundig schuifpuien repareren. Goede service en goede prijs en kwaliteit verhouding.

VvE de nieuwe Soos
Wormerveer

Zeer vriendelijke mannen die echt meedenken. In ons geval konden ze de schuifpui provisorisch repareren waardoor hoge kosten werden voorkomen! Ze proberen je niets aan te smeren of op hoge kosten te jagen. Wij raden deze vakmannen aan en zullen ook zeker contact met ze opnemen als er weer iets met onze ramen of deuren is.

Fenna Logcher

KEMO staat synoniem voor échte kwaliteit en service. Er wordt goed luisterend naar de wensen van de klant. De zeer brede praktische kennis wordt in de praktijk toegepast op een zeer verzorgde wijze. In het hele proces wordt de voorbereiding niet vergeten waar het werk van KEMO andere partijen of disciplines raakt. Nazorg van projecten blijft daardoor uit. En dat alles voor een zeer acceptabele prijs!

Hoofd technische dienst
InHolland Haarlem

Prima vakmensen. Hebben tevens ons serredak vervangen en weer helemaal waterdicht gemaakt. Werken conform afspraak, meerwerk wordt vooraf besproken

Henk Burgering

Onze ervaring met Kemo Kozijnen is zeer positief. Het is een deskundige partij waar wij plezierig mee samenwerken. Regelmatig betrekken wij Kemo Kozijnen bij complexe vraagstukken ten aanzien van kozijnreparaties. Kemo Kozijnen werkt zeer nauwkeurig, levert perfecte service en werkt veelal met originele onderdelen.

Pieter Zwiers
Marron B.V.

Zeer goede ervaring , eerlijk zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Jacqueline Kalkman

Wat een vakmensen! Men kwam naar mijn voordeur kijken, en na het noemen van een prijs en mijn akkoord werd de voordeur meteen gerepareerd. Klasse!

P. van der Ven

De kunststof deuren zijn vakkundig gesteld!

Alex Koster

Prima uitgevoerd. Van eerste contact naar uitvoering van de opdracht is heel snel gebeurd. Ter plaatse een prijsindicatie gegeven en het kunnen repareren, opdracht naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Rody Dubbelman

Kemo was de enige die reageerde op mijn oproep, maar wist precies wat de bedoeling was. De oude stenen waterslagen met beleid gesloopt, zodat de muren niet beschadigden. Later de aluminium waterslagen op vlotte professionele wijze gemonteerd.

Ik kan heel kort zijn met 1 word helemaal top team netjes werk afgeleverd heel vriendelijk als ik hun weer nodig ga ik zeker weer hun bellen.

Dennis Hamedi

Op tijd, net volgens afspraak en goede opvolging.

Door omstandigheden is alles nog goed gekomen. ze hebben alles netjes opgelost met goede service.

Rob Ram

Een snelle reactie op mijn vraag,en 2 dagen later is het probleem opgelost door de 2 monteurs van de firma.Vriendelijk en netjes gewerkt. Top!

Ben Soudan

Ze kwamen langs om een offerte te maken, echter bleek dat ze het ter plekke voor elkaar konden krijgen (en voor een scherpe prijs!) en dat deden ze dan ook. Professioneel, vriendelijk en vooral eerlijk. Super! Absolute aanrader.

Inge Leentvaar

Zeer vriendelijke en ervaren vakmannen die uitstekend werk hebben geleverd. Eerst gekeken waar het probleem lag, prijsafspraak gemaakt, datum geprikt en de klus was geklaard. Zeker een aanrader voor alles wat met kozijnen te maken heeft.

Ali Samet

Prima vakmannen op tijd volgens afspraak en uitstekende reparatie.

Boy Roumimper

Reparatie alumimium schuidfpui (verrotte/verzakte steunbalk) snel en vakkundig uitgevoerd. Hele schuifpui gedemonteerd, nieuwe balk en wieltjes en alles weer netjes gemonteerd. Loopt weer als een zonnetje. En als ‘bonus’ het slot gerepareerd. Zeer tevreden.

Snelle reactie, goed werk. Probleem direct opgelost.

Gewoon goed, doen wat ze zeggen, bellen netjes terug en de schuifpui is naar volle tevredenheid gerepareerd. Prijstechnisch zijn ze ook interessant!

Hele goede, snelle service! Goede prijs/kwaliteit verhouding! Even nagekeken en binnen half uur gerepareerd.

S. Bemelmans