Reparatie

Zijn uw kozijnen beschadigd of is uw schuifpui kapot? Wij helpen u graag met het oplossen van dit probleem. Bij Kemo Kozijnen kunt u terecht voor het repareren van kozijnen, vliesgevels, schuifpuien en veranda’s. Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar. Met onze ervaring en ons gediplomeerd personeel, denken wij proactief mee en geven wij graag advies op maat. Wanneer u lang wacht met de reparatie van een beschadiging, kan de levensduur van uw kozijn, vliesgevel, schuifpui of veranda aangetast worden.

Reparatiewerkzaamheden door Kemo Kozijnen

Op zoek naar een bedrijf voor het repareren van uw kozijn, vliesgevel, schuifpui of veranda? Wij helpen u graag aan de juiste oplossing. Bij ons staan duurzaamheid, kwaliteit en oplossingen centraal. Daarnaast werken wij met een duidelijke planning, heldere afspraken en zijn wij transparant in onze werkwijze.

“Prima uitgevoerd. Van eerste contact naar uitvoering van de opdracht is heel snel gebeurd. Ter plaatse een prijsindicatie gegeven en het kunnen repareren, opdracht naar alle tevredenheid uitgevoerd.”

Dat wij een goede oplossing bieden voor uw probleem, daar kunt u bij ons vanuit gaan. Bovenstaande zei Rody Dubbelman over onze samenwerking. Neem gerust contact met ons op voor reparatiewerkzaamheden.

Meer informatie over kozijnen repareren of schuifpui reparatie vindt u door de knoppen hieronder te gebruiken.